Популярни публикации

събота, 25 юни 2011 г.

FASHION loves MUSIC

Само преди броени дни българския диджей MASCOTA пусна поредната своя компилация "BEDROOM Summer Fashion 2011". След огромния успех на зимното и пролетното издание от поредицата, сме напълно убедени че това е музиката, която ще си тананикаме от сутрин до вечер цяло лято. 




Resident на нашумялата верига клубове BEDROOM, смело можем да кажем че това момче си разбира от работата и не спира да ни изненадва с хубава музика. MASCOTA застава зад пулта още през далечната 1998г., пускал е в най-популярните български клубове като Bedroom, Маскара, Ялта, Mood, Planet, Макалали, Bedroom Beach (Слънчев Бряг) , Екстраваганца (Варна), Плазма (Пловдив) и много други. Стилът, върху който той създава своите сетове може да се определи като много импулсивен и енергичен като самия него. 




В „BEDROOM Summer Fashion 2011”, която DJ MASCOTA миксира за клуб BEDROOM всеки сезон, са събрани 15 парчета, всяко от които има претенции да стане летен хит. Свежа, мелодична и много groovy цялата компилация можете да свалите от тук:


http://soundcloud.com/mascota/bedroom-summer-fashion-2011






Пожелаваме ви приятни мигове под звуците на "Summer Fashion 2011" и поздравяваме MASCOTA за добре свършената работа!





1 коментар:

  1. Останалите компилации можете да чуете и свалите от тук:

    http://soundcloud.com/mascota/sets/bedroom-fashion-compilations-2010/

    ОтговорИзтриване